Yogaschool

Ong Namo

Kundalini en yoga en meditatie

Mantra’s chanten

Ademyoga

Klankschaal massage

Kundalini Yogaleraren

Nederland

 

Voorstellen:

Welkom op mijn site! Mijn naam is Frits Wiegant en mijn bouwjaar is 1958. Ik geef sinds 2002 met veel plezier Kundalini yogalessen. In 1996 ben ik met Kundalini yoga begonnen en al meteen de eerste les was er een klik en gevoel van “dit kan mij brengen wat ik zoek, waar ik heen wil”.

 

Vooral de meditaties en het gebruik van mantra’s in de les sprak mij aan, maar ook de dynamische oefeningen, de afwisseling van inspanning en ontspanning en het actieve gebruik van de ademhaling tijdens de oefeningen. Dit kende ik niet van de Hatha yoga, wat ik ervoor sinds 1984 beoefende en waarmee ik inmiddels gestopt was. Kundalini yoga en de leringen van Yogi Bhajan geven mij de verdieping waar ik naar op op zoek ben.

 

Behalve yoga, heb ik mij verdiept en cursussen gevolgd in Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP-Practinioner), Astrologie, Geweldloze communicatie, Tarot, I-tjing, en Sat Nam Rasayan Healing.

In het dagelijks leven heb ik een technische functie; las-specialist bij een bouwer van vaten en warmtewisselaars voor de (petro)chemische industrie. Ik ben getrouwd en heb drie grandioze kinderen.

 

Mijn drive is om tot de essentie van dingen (en mensen) te komen. Waar gaat het in het leven, mijn leven, nou werkelijk om? Wat hou je over als je alle wolkvorming en bla-bla achterwege laat, weghaalt? Dat vind ik soms zeer confronterend, maar gelukkig altijd heel fascinerend en uitnodigend om door te gaan!

 

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Kundalini Yoga Nederland (KYN)